Selecteer een pagina

Groot Bewind

Even voorstellen

Mijn naam is Elise Groot

Ik ben sinds 2015 beschermingsbewindvoerder met een passie voor het vak, kennis van de maatschappij en liefde voor mensen. 

Ik heb HBO rechten gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht, waar ik de bachelor rechten (jurist) heb behaald. Mijn ervaring ligt op financieel vlak, maar ook ook bij de verschillende mensen die zich door mij laten helpen. Ik werk graag goed samen met mijn clienten in een heldere communicatie.

Ik houd van orde scheppen, zorgen dat het loopt en oplossingen bedenken. Het is belangrijk de zelfredzaamheid te bevorderen en naar de toekomst te kijken. Bewindvoering biedt rust en regelmaat. 

Elise Groot

Wat zeggen anderen over mij? 

Elise is een goeie volgens mijn gemeente

“Ik ben door een andere klant doorverwezen. Toen ik haar naam noemde, zei de gemeente, die kennen we wel, dat is een goeie. Dat is fijn om te horen en stelt me gerust.”

Fijn dat Elise mijn geld blijft beheren

“Mijn schulden zijn afgelost. Omdat ik het zelf moeilijk vind om goed uit te komen met mijn kleine inkomen, en bang ben weer schulden te maken, blijft Elise voor mij mijn geld beheren, dat werkt goed.”

Dankzij Elise denken we nu aan de toekomst

“Dankzij Elise zijn wij binnen een jaar toegelaten tot de schuldsanering. Daardoor kunnen we nu gaan denken aan onze toekomst in plaats van ons zorgen maken over onze schulden.”

Elise gaat persoonlijk te werk

“ Het fijne van Elise is dat ze zo persoonlijk te werk gaat, ze verdiept zich goed in alles wat rondom je speelt en betrekt je bij de bewindvoering. Daardoor werkt ze heel transparant en heb je altijd inzage in wat ze doet.”

Contactformulier

9 + 12 =

Het rekensommetje is om zeker te weten dat je geen robot bent.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen.

Share This